Contacteer ons Contacteer ons

Rvs-inoxkoppelingen

Rvs-inoxkoppelingen voor uw IBC-containers

Zoekt u het geschikte tussenstuk voor uw IBC-containers? S&B Products staat voor u klaar. Met ons Europees patent zijn wij dé verdeler van hoogwaardige IBC-adapters op de wereldmarkt. Al onze adapters zijn gemaakt uit rvs-inox of PEHD-kunststof. Wanneer u nood hebt aan een stevige, duurzame oplossing voor uw IBC-containers, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze rvs-inoxkoppelingen  of rvs-koppelingen zijn perfect voor gebruik in allerlei industrietakken: in de aardolie-, voedings- en chemische industrie, maar ook in de bouw en landbouw. Dankzij de kwalitatieve MicroZOTE-afdichting zorgen onze stukken voor een uiterst veilige aansluiting. Welke adapter u ook zoekt, S&B Products zorgt voor een betrouwbare oplossing.

 

De ideale rvs-inoxadapter

Bij S&B Products vindt u een ruim aanbod aan rvs-inoxkoppelingen. Zowel de variant met binnen- en buitendraad, als verloopkoppelingen. Die zijn beschikbaar in verschillende maten: elk met hun eigen draad en diameter. Vindt u toch niet wat u zoekt, dan maken wij voor u het juiste rvs-inoxstuk op maat. Op die manier hebt u telkens het juiste stuk voor uw bedrijf.

S&B Products, uw partner voor al uw IBC-adapters

Bij S&B Products bent u aan het juiste adres voor uw rvs-inoxkoppelingen. Ook voor kunststof-adapters en maatwerk bent u aan het juiste adres. Want bij S&B zetten we duurzaamheid bovenaan. Dat doen we zowel met onze hoogwaardige producten als onze klantrelaties. Uw tevredenheid staat voor ons centraal. Daarom zorgen wij zorgen voor de juiste adapter voor uw bedrijf. Interesse? Vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Dan bespreken wij wat S&B Products voor u kan betekenen.