Contacteer ons Contacteer ons

Koppelingen

Koppelingen uit duurzaam polyetheen

Adapters in de stevige rvs-inoxvariant

IBC-koppelingen op maat

Een tussenstuk voor uw IBC-container nodig? Reken dan op SB Products comm v. Als exclusieve verdeler van kwalitatieve IBC-adapters zijn wij in staat om te beantwoorden aan de wensen van de klant. SB Products comm v biedt 2 soorten IBC-adapters aan: rvs-inoxkoppelingen en PE-HD-koppelingen. Onze IBC-koppelingen zijn ideaal voor toepassingen in verscheidene industrietakken: in de voedings-, in de aardolie- en chemische industrie. Ook in de bouw- en landbouwsector zijn IBC-adapters perfect te gebruiken. Of u nu op zoek bent naar IBC-adapters uit rvs-inox of uit PE-HD, SB Products comm v staat u graag bij in de zoektocht naar de perfecte adapter voor uw bedrijf.

Rvs-inoxkoppelingen & PE-HD-koppelingen

Bij SB Products comm v kunt u terecht voor een ruim aanbod aan IBC-adapters gemaakt uit inox en uit high-density polyethyleen. De rvs-inoxkoppelingen van SB Products comm v bestaan onder andere uit een mannelijke koppeling, vrouwelijke koppeling, adaptersleutel en rvs-inoxadapter met verloopkoppeling. De PEHD-koppelingen van SB Products comm v houden in: mannelijke koppeling, vrouwelijke koppeling, buiskoppeling, inlegkoppeling, adapterkoppeling, Camlock-koppeling, metalen vatadapter, adaptersleutel en Gardena-aansluiting. Ieder tussenstuk beschikt over verschillende maten, elk met hun eigen draad en diameter. Toch niet gevonden wat u zoekt? Geen probleem! Wij maken IBC-adapters op maat voor uw bedrijf.

Reken op de expertise van SB Products comm v

SB Products comm v is dé partner voor al uw IBC-koppelingen. Ook voor rvs-inoxkoppelingen en PEHD-koppelingen kunt u rekenen op SB Products comm v. Bij SB Products comm v dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit trekken we steeds door in onze producten. Klanttevredenheid is staat bij ons centraal. De geschikte adapter voor uw bedrijf leveren is hierbij onze doelstelling. Interesse of vragen? Contacteer ons en vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan.