Contacteer ons Contacteer ons

Maatwerk

IBC-adapters op maat

Bent u op zoek naar IBC-adapters op maat? Dan zit u aan het juiste adres bij SB Products comm v. Wij produceren IBC-adapters op iedere maat met onze Style cnc 510 draaibank. Met deze draaibank hebben wij een draai- en freescombinatie om voor u de ideale adapter te ontwikkelen. Voor het delicate freeswerk maken we ook gebruik van een Maho freesmachine om gedetailleerd werk aan u af te leveren. Daarnaast zetten we onze conventionele draaibank van Labor in, een Femi zaagmachine, PE spiegellastoestel en een TIG lastoestel specifiek voor de rvs-inoxadapters. We maken dus gebruik van hoog kwalitatief materiaal om u het beste resultaat te garanderen. Bent u op zoek naar een specifieke maat of schroefdraad? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor!

Maatwerk IBC-adapters

Ieder type schroefdraad mogelijk

Voor elke toepassing: chemicaliën of levensmiddelen

Rvs-inox of polyetheen

Nauwkeurigheid en vakmanschap gegarandeerd

Vakmanschap gegarandeerd

SB Products comm v ontwikkelt adapters die geschikt zijn voor alle Schutz, Mauzer, Flubox, Fustiplast, Werit, Sotralentz en Kingtainer toepassingen. Daarbovenop kunt u de adapters op maat laten maken uit rvs-inox of polyetheen. Deze IBC-adapters op maat zijn geschikt voor zowel chemicaliën als levensmiddelen. We kunnen u dus heel wat mogelijkheden aanbieden voor uw toepassing. Daarnaast is SB Products comm v de enige in de wereld die deze koppelingen maakt en beschikken we over een grote expertise bij het produceren.

SB Products comm v, uw partner voor maatwerk

Voor maatwerk IBC-adapters zit u goed bij SB Products comm v. Wij kunnen voor u de ideale IBC-adapter op maat produceren voor uw gewenste toepassing. Naast kwalitatieve producten dragen we excellente service en een goede klantrelatie hoog in het vaandel. We zullen er steeds alles aan doen om u de perfecte koppeling aan te bieden. Neem dus vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.