Contacteer ons Contacteer ons

PEHD-koppelingen

HDPE-koppelingen nodig? Reken op SB Products!

Nood aan de perfecte koppeling voor uw IBC-container? SB Products comm v draagt met trots een Europees patent op al zijn producten. Want wanneer het op de geschikte koppeling of adapter aankomt, leggen wij de lat bijzonder hoog. En terecht: de industrie stelt erg strenge eisen. Onze HDPE-koppelingen zijn gemaakt uit het duurzame polyethyleen met hoge dichtheid. Die stof is dankzij haar hoge dichtheid en sterke eigenschappen uitermate geschikt voor allerlei industrietakken: van de bouw en landbouw tot de aardolie-, voedings- en chemische industrie. Bovendien hebben onze koppelingen dankzij de MicroZOTE-afdichting een uitstekende afsluitfunctie met hoge chemische bestendigheid. Welke adapter u ook zoekt, SB Products comm v zorgt voor een betrouwbare oplossing.

 

 

De PE-HD-koppelingen die passen

Bij SB Products comm v vindt u een ruim arsenaal aan HDPE-koppelingen en -adapters gemaakt uit high-density polyethyleen. Zowel mannelijke als vrouwelijke koppelingen, maar ook inlegkoppelingen en Gardena-aansluitingen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook buiskoppelingen en camlock-koppelingen. Elk van die stukken is beschikbaar met verschillende draden en diameters. Vindt u toch niet wat u zoekt? Dan kunt u bij ons terecht voor maatwerk. Zo hebt u gegarandeerd het juiste tussenstuk voor al uw IBC-toepassingen.

SB Products, uw partner voor al uw IBC-adapters

Bij SB Products comm v bent u aan het juiste adres voor uw HDPE-koppelingen. Ook voor rvs-inox-adapters en maatwerk bent u aan het juiste adres. Bij SB zetten we duurzaamheid centraal. Dat doen we zowel met onze hoogwaardige producten als onze klantrelaties. Voor ons is uw tevredenheid uiterst belangrijk. Daarom zorgen wij zorgen voor de juiste adapter voor uw bedrijf. Interesse? Vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Dan bespreken wij wat SB Products comm v voor u kan doen.